I den 19:e omgången av Serie A slog AC Milan Empoli med 3-0

Comments · 24 Views

Matchen mellan AC Milan och Empoli i den 19:e omgången av Serie A avslutades. Slutresultatet blev att AC Milan, som var på bortaplan, fortfarande visade god form och kombinerade sin egen kraft för att enkelt besegra Empoli med 3-0 Även om AC Milan också har upplevt inkonsekvent prestation den här säsongen, men i den här meningen visade de ändå styrkan som ett rikt lag borde ha, och de unga spelarnas verksamhet var också mycket spännande.billiga fotbollströjor

Matchens första mål kom i den 11:e minuten Ruben Loftus-Cheek fick en plötslig vänsterpassning av sin lagkamrat och gjorde mål direkt med en spark. Hela processen från passning till skott var jämn och smidig. Det kan ses att AC Milan är i mycket bra form i den här matchen, och detta mål gav dem också en fördel med 1-0. Och AC Milan utnyttjade också den goda konditionen för att fortsätta göra mål. Det andra målet kom i den 31:a minuten. Olivier Giroud, klädd i AC Milan tröja nr 9, gjorde framgångsrikt en straffspark, vilket hjälpte AC Milan att utöka sitt övertag och matchen nådde 2-0. Det tredje målet kom i den 88:e minuten. Den unge spelaren Traoré fick en passning från sin lagkamrat och sköt avgörande. Det framgångsrika målet gav honom hans första mål i AC Milan och till och med Serie A, och avslutade också matchen. till 3 -0. Det var inte mycket tid kvar och det fanns ingen chans för Empoli att göra comeback. Till slut vann AC Milan matchen med 3-0 fördel. AC Milan och Juventus, två Serie A-lag, vann båda, och nästa match kommer att bli ännu mer spännande.

Men även om AC Milan gjorde 3 poäng med den här matchen är de fortfarande rankade trea,  med en 9-poängs lucka från förstaplatsen i Serie A. ronaldo tröja Det är fortfarande svårt att komma ikapp. Det kan bara sägas att de kan behålla en bra prestation till slut. Låt oss ta en titt på resultaten och se fram emot deras nästa matcher.