In de derde ronde van de FA Cup versloeg Manchester City Huddersfield met 5-0

Comments · 16 Views

De derde ronde van de FA Cup begint. Deze wedstrijd kan worden beschouwd als de enige thuiswedstrijd van Manchester City, en Huddersfield, wiens kracht niet erg slecht is, scoorde geen enkel doelpunt en werd verslagen door zijn tegenstanders. Manchester City won met 5-0, terwijl Huddersfield genadeloos werd uitgeschakeld.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 32e minuut. Phil Foden, gekleed in Manchester City voetbalshirt  nr. 47, werkte stilzwijgend samen met zijn teamgenoten. Nadat hij de onderschepping van Huddersfield had vermeden, scoorde hij vanuit een kleine hoek om Manchester City te helpen de leiding te nemen en te breken de rust en kreeg een 1-0 voorsprong. Het tweede doelpunt viel in de 36e minuut. Rico Lewis gaf een assist. Julián Álvarez ontving de bal en draaide de bal direct van dichtbij rond. Huddersfield besprong de achteruit maar kon de achterstand nog steeds niet inhalen. Manchez Special City scoorde opnieuw 2-0. Het derde doelpunt viel in de 58e minuut. Oscar Bobb zorgde voor een eigen doelpunt en hielp Manchester City aan de 3-0. Op dat moment en met zo'n scoreverschil was het voor Huddersfield al moeilijk om te winnen. Het is een overwinning, om nog maar te zwijgen tegenover Manchester City dat in uitstekende vorm verkeert. Hoewel ze veel van hun belangrijkste spelers missen, is het in principe onmogelijk om meer dan 3 doelpunten te scoren in de bespaarde speeltijd. voetbalshirt outlet Manchester City stopte echter niet met het scoren van doelpunten. Het vierde doelpunt viel in de 65e minuut. Phil Foden scoorde opnieuw van grote afstand en won het dubbelklikrecord. Het laatste doelpunt viel in de 74e minuut. Kevin De Bruyne, teruggekeerd van een blessure, zorgde voor een assist en hielp teamgenoot Jeremy Doku aan de score. Manchester City beëindigde de wedstrijd met 5-0.  mbappe shirt kind

Deze wedstrijd was een zeer tragisch verlies voor Huddersfield en er waren veel fouten. Ik hoop dat ze zich zo snel mogelijk kunnen aanpassen.