I den 21:a omgången av Premier League besegrade Liverpool Bournemouth med 4-0

Комментарии · 34 Просмотры

Den 21:a omgången av Premier League startade. Den här gången möttes de två lagen mot Liverpool, som var på bortaplan. Det måste dock sägas att det inte var en utmaning, för i slutändan besegrade Liverpool enkelt Bournemouth med 4- 0. Få segern. Efter den här matchen ledde Liverpool även Premier League med en fördel på 5 poäng.

Det första målet i denna match var i den 49:e minuten. Man kan säga att dessa mål är koncentrerade till andra halvlek. I det första målet fick Darwin Núñez, som bar Liverpool tröja nr 9, en passning från sin lagkamrat i straffområdet och sköt direkt i mål och hjälpte Liverpool enkelt vinna med 1-0. Det andra målet kom i den 71:a minuten.Diogo Jota tog ledningen i att glida och göra mål innan fotbollen stoppades.På detta sätt fick Liverpool ytterligare 2-0. Vid den här tiden var det en sådan poänglucka, och det var fortfarande Liverpool som ställdes inför detta.Som ett starkt lag är Bournemouth fortfarande under stor press.Det är inte mycket speltid kvar så man kan säga att det blir svårt att komma tillbaka och vinna. Liverpool, som hittade känslan, slutade dock inte göra mål.Det tredje målet inträffade också i den 80:e minuten.Diogo Jota gjorde mål igen, fullbordade en ställning och matchen nådde 3-0. Hans prestation i detta mål var fortfarande underbar. Efter att ha fått passningen från sin lagkamrat hittade han en vinkel mitt i den tunga belägringen och gled i sidled för att göra målet. Sista målet kom i den 93:e minuten. Darwin Núñez fick också ett dubbelskott. Han gjorde mål från sned vinkel på nära håll framför målet. Billiga fotbollströjor Även om han också halkade till marken, hjälpte även detta mål laget att få ett absolut övertag vinna.

Dessutom höll Liverpool nollan i den här matchen och vann enkelt segern. De ligger stadigt i toppen av Premier League-tabellen och ser fram emot nästa match.