Ducks vinner over Sharks i overtidsthriller, Terry med mål og assist

Comments · 47 Views

I en spennende overtidskamp gjorde Anaheim Ducks et dramatisk comeback og slo San Jose Sharks 3-2 i Honda Center natt til onsdag. Frank Vatrano stjal showet med det matchvinnende målet bare 53 sekunder ut i ekstraomgangene nhl drakter i norge, noe som sendte Ducks-publikummet i ekstase.

Kampen var en berg- og dalbane, og begge lagene utvekslet slag gjennom hele ordinær tid. Ducks slo til først med Isac Lundeströms tidlige scoring, men Sharks svarte med scoringer av Anthony Duclair og Marc-Edouard Vlasic og ledet 2-1 i tredje periode.

Ducks nektet imidlertid å gi seg uten kamp. Troy Terry, som har gjort seks poeng på de fire siste kampene, utlignet med en scoring i siste minutt, assistert av Leo Carlsson. Med momentumet på sin side utnyttet Ducks dette i overtiden da Vatrano avsluttet et vakkert 2-mot-1-forspill fra Terry og sikret seieren.

Terry var den som utmerket seg mest for Ducks, og han forlenget poengrekken sin og viste at han er en god målscorer. John Gibson i Ducks-målet gjorde også en stor innsats og holdt laget inne i kampen med 26 redninger.

For Sharks var nederlaget en bitter pille å svelge etter den siste tidens gode periode. Til tross for en sterk totalprestasjon klarte de ikke å holde Ducks unna. Kaptein Logan Couture erkjente at de ble trøtte i siste periode, noe som til slutt ble kostbart.

Denne seieren er et betydelig løft for Ducks, som sakte men sikkert er i ferd med å finne rytmen etter en utfordrende sesongstart hockey drakt. Den siste tidens form, kombinert med Terrys offensive eksplosjon, gir et glimt av håp for fremtiden.