Oilers gjør comeback i tredje periode og bryter Coyotes' tapsserie

Comments · 27 Views

Edmonton Oilers overvant en treg start og et tomålsunderskudd og slo Arizona Coyotes 6-3 natt til mandag. Evander Kane scoret to ganger i tredje periode, inkludert det avgjørende målet, og ledet Oilers' comeback og brøt Coyotes' 10 kamper lange tapsserie.nhl drakter i norge

Oilers fikk en sterk start og tok ledelsen 1-0 på et powerplay-mål av Leon Draisaitl tidlig i første periode. Coyotes svarte imidlertid med to raske scoringer av Nick Bjugstad og Clayton Keller, og ledet 2-1 i andre periode.

I andre periode økte Coyotes ledelsen til 3-2 med nok et mål av Bjugstad. Oilers slet med å skape noe offensivt gjennom hele perioden og tilbrakte mye tid i egen forsvarssone.

Tidevannet snudde dramatisk i tredje periode. Kane utlignet til 3-3 med et mål midtveis i perioden, etterfulgt av et raskt mål fra Zach Hyman bare 26 sekunder senere zuccarello drakt.

Kane økte ledelsen til 5-3 med sitt andre mål i perioden, og Warren Foegele avgjorde kampen med et mål i tomt mål i sluttminuttet.