In de 27e speelronde van de Serie A verloor Juventus met 1-2 van Napoli

Comments · 52 Views

De 27e ronde van de wedstrijd tussen Juventus en Napoli in de Serie A eindigde. Het uiteindelijke resultaat was dat Juventus met 1-2 verloor en verloor van Napoli . Napels behaalde uiteindelijk 1 overwinning in de afgelopen 6 speelronden van de competitie. Deze wedstrijd eindigde met een beslissende overwinning op de tegenstander. Juventus verloor helaas, maar het gat tussen de twee is nog steeds erg groot, vooral Napoli , dat ver weg is van de top Inter Milan staat op 12 punten afstand.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 42e minuut aan het einde van de eerste helft. Khvicha Kvaratskhelia, gekleed in de Napoli voetbalshirt van Napoli nr. 77, scoorde een prachtige volley en hielp Napoli op voorsprong te komen met 1-0.

De twee teams bleven vechten in de tweede helft. Naarmate de speeltijd korter werd, begon Juventus druk te voelen voordat ze een doelpunt scoorden. Gelukkig hebben ze de druk ook omgezet in motivatie en scoorden ze uiteindelijk het doelpunt in de 81e minuut. uit de achterstand ontsnappen en gelijk de score 1-1 maken. Dit doelpunt werd gescoord door Federico Chiesa, die Juventus voetbalshirt nr. 7 droeg, met een afstandsschot op lage hoogte. Toen iedereen dacht dat de wedstrijd in gelijkspel zou eindigen, kwam Napels in de 88e minuut met een verbluffend doelpunt. Verpletteren. Dit doelpunt was een strafschopkans voor Victor Osimhen, maar zijn schot werd gered door de doelman van Juventus. Giacomo Raspadori, die met succes naar voren stormde, scoorde echter met een aanvullend schot en werd de held van Napels, waardoor het team met 2-1 won. wint het spel.

Nadat Juventus deze wedstrijd had verloren, werd het puntenverschil tussen hen en Inter Milan, dat op de eerste plaats stond, groter, waardoor Inter Milan stevig de eerste plaats kon bezetten, terwijl AC Milan en Juventus, voetbalshirts outlet die op de derde plaats stonden, slechts met een verschil van 1 punt, er kan worden gezegd dat Juventus zijn best zal doen om de volgende wedstrijd te winnen.