Simeone gik glip af sejr i straffesparkskonkurrence

Comments · 8 Views

Diego Simeone, træner for Billig Replika Atletico Madrid fodboldtrøje, indrømmede, at han ikke kunne se holdets "følelsesladede" straffesparkskonkurrence mod Inter Milan i Champions League-ottendedelsfinalen onsdag.

Federico Dimarco havde bragt italienerne foran 1-0 tidligt - og 2-0 i alt - før Antoine Griezmann svarede igen to minutter senere, og et mål i det 87. minut fra Atletico-indskiftede Memphis Depay fremtvang forlænget spilletid.

Inters Lautaro Martínez skød det afgørende straffespark på overliggeren i straffesparkskonkurrencen, efter at målmand Jan Oblak havde reddet på mål af Alexis Sánchez og Davy Klaassen, for at føre LaLiga-holdet til fredagens kvartfinale.

"Jeg så det ikke," sagde Simeone til Movistar, da han blev spurgt om straffesparkskonkurrencen. "Det er ikke godt for mig at se på, så jeg besluttede mig for ikke at gøre det… Jan fortjener det. Det har altid været svært for os med straffespark."

Atletico tabte Champions League-finalen i Milano i 2016 efter straffesparkskonkurrence til rivalen Billig Real Madrid-fodboldtrøje.

"Jeg har lige set optagelserne af fansene på tv, det er følelsesladet," tilføjede Simeone. "Når holdet er som i dag, vokser håbet, og vi skaber den spænding. Vi er blandt de otte bedste [hold] i Europa igen, det siger meget om klubben."

Simeone roste sidste års besejrede Champions League-finalister fra Inter som "et af de bedste hold i Europa".

"De er et utroligt hold," sagde Simeone om Inter. "De spiller godt, de er meget hurtige, de er beslutsomme, angriberne arbejder hårdt. [Forsvarsspillerne Stefan Savic, Mario [Hermoso] og Axel [Witsel] spillede en god kamp. De spillede, som de skulle."

Atletico havde været i dårlig form, siden de tabte den første kamp 1-0 den 20. februar, med én sejr i fire kampe, inklusive et 2-0-nederlag til LaLiga-holdet Cadiz, der er truet af nedrykning i lørdags.

"Vi har haft triste aftener, som den anden aften efter kampen mod Cadiz," sagde Simeone. "Men i år har der været glimt: mod Real Madrid, i Copa del Rey, i Supercopa, den store kamp i dag.

"Vi bliver ved med at arbejde, vi havde en plan i dag, og holdet fulgte den."

Stjerneangriberen Griezmann vendte tilbage fra sin skade til kampen på Metropolitano efter at have skadet sin ankel i første halvleg og scorede Atletis åbningsmål for at holde dem inde i kampen efter at have været bagud tidligt.

"Jeg gjorde en stor indsats for at være her i dag, jeg arbejdede morgen, eftermiddag og aften med fysioterapeuterne," sagde han til Movistar. "Det var et nøgleløb, vi sigtede efter denne dato. Vi forsøgte med [Athletic] Bilbao [den 29. februar], men det var umuligt, jeg kunne ikke engang gå.

"Det var meget vigtigt for holdet og for mig, jeg gjorde en stor indsats."

Efter lodtrækningen i kvartfinalerne skal Atletico møde Atletico på søndag Billig Barcelona hjemmebanetrøje til børn i LaLiga.

Griezmann understregede: "Vores fokus er på at nyde aftenen, ikke på uafgjort. Med to fridage vil vi hvile os og vende friske tilbage til søndag. Uanset hvem modstanderen er, bliver de en udfordring."